Detta är Isolde Allservice AB

Vi på Isolde Allservice AB är en städfirma som erbjuder våra tjänster i Stockholm med omnejd. Oss är du därför varmt välkommen att ta kontakt med oavsett vilken del av Stockholmsområdet du bor eller är verksam i. Vi kommer då att förse dig med den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt. Hos oss arbetar ett utbildat, kunnigt och erfaret gäng städare som kan göra att även de allra skitigaste av hem eller kontor blir skinande rena.

Vi är prisvänliga

Vi på Isolde Allservice AB skiljer oss inte bara från mängden på grund av den utmärkta service vi erbjuder, utan vi är även ett av de allra mest prisvänliga alternativen inom branschen. Oss kan du därför få bästa möjliga hjälp av till billigast möjliga pris. Ta därför kontakt med oss redan idag om du behöver vår hjälp så ska vi se till att ge dig precis den hjälp du är ute efter.

Vi använder miljövänliga produkter

Vi på Isolde Allservice AB är även en mycket miljövänlig städfirma. Det ser vi bland annat till att vara genom att bara använda oss av miljövänliga produkter. Dessutom gör vi alltid allt vi kan för att hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt.