Trappstädning i Sundbyberg

Att ha en välstädad entré kommer med många fördelar, för det första ser det bra ut, men det ger även en bättre trivsel. Det är hyresvärden som är skyldig att se till att trappstädningen blir utförd. Det finns olika alternativ – antingen att utföra den själv, vilket tar lång tid och som inte garanterar ett bra resultat, eller att anlita en professionell firma för städningen. En trappstädning tar mycket tid, speciellt om det är ett större hyreshus i som är vanligt i Sundbyberg, och särskilt under vintermånaderna är det viktigt att det sker med jämna mellanrum. Gör istället livet enklare för dig och anlita vår städfirma i Sundbyberg för trappstädning. Vi är ett självklart val när det kommer till städning, och vi har goda recensioner från våra tidigare kunder.

Trappstädning sundbyberg

Vad ingår i trappstädning?

När du kontaktar oss kommer vi att diskutera dina behov av trappstädning, och vi kommer också att skräddarsy städningen efter dina unika behov.

I trappstädning ingår bland annat:

  • Sopning och våttorkning av trappor och våningsplan
  • Putsning av speglar och glas
  • Städning av hiss
  • Tvättstugan blir städad
  • Rengöring av toalett
  • Sopning av källarutrymmen och förråd

För att veta mer om hur vi kan hjälpa dig till en trappstädning av hög kvalitet är du varmt välkommen att höra av dig till oss i Sundbyberg för mer information. Vi svarar mer än gärna på alla frågor som ni kan tänkas ha.

Återkommande städning i Sundbyberg

Att det är rent i ditt trapphus är viktigt, och det leder till en bättre inomhusmiljö. Det är ett ställe där många går igenom flera gånger om dagen. Det är därför det allra bästa att anlita oss för återkommande städning, och det är rekommenderat att vi kommer ut minst 1 gång i veckan för att bibehålla ett bra resultat.

Kontakta oss direkt för en gratis offert!